St Hippolyt foder

sthippolyt_foder

Vi säljer St Hippolyt foder.
St. Hippolyt har det bästa konceptet på marknaden, nämligen att få oss att fodra våra hästar som naturen själv skulle ha gjort. De bästa råvarorna och en skonsam produktionsmetod utan tillsatser bevarar näringen i det färdiga fodret. Högpresterande hästar behåller motivationen och prestationsförmågan samtidigt som pälsen blir glansig och sidenlen.

Vi på DC Stables har fodrat med St. Hippolyt i flera år och skillnaden är påtaglig. Våra hästar är alltifrån internationella tävlingshästar till pensionerade livsnjutare. St. Hippolyt erbjuder något för alla.

Hästfoder från St Hippolyt – fodra som naturen själv!

St.Hippolyt är ett tyskt hästfoder. Fabriken ligger i det bördiga området kring Heidelberg och det är nu 4:e generationen som driver företaget. Man har fullständig kontroll över produktionen, från råvara till färdig produkt. Man har förenat gamla beprövade kunskaper med nya tekniska innovationer och tar ett stort ekologiskt och miljömässigt ansvar. Råvarorna tas om hand på ett mycket känsligt vis och givetvis tillsätts inga kemiska konserveringsmedel fodret.

Grundprincipen med fodret är, att med naturliga råvaror av hög kvalité, en skonsam behandling av ingredienserna och en stor variation av innehållet, kunna erbjuda ett så effektivt foder som möjligt för hästen.

Organiskt bundna vitaminer och mineraler innebär ett bättre upptag.
Ett välbalanserat innehåll innebär att en mindre mängd tillskottsfoder behövs,  dvs. en lägre belastning för hästens organism.

Läs mer här: www.hippolyt.se

Vi har öppet vår gårdsbutik efter överenskommelse. Ring gärna någon dag innan för säkerhets skull då vi ibland är vi iväg på träning eller tävling.

Ladda ner produktblad här.
SE_HestaPlusZink_datablad
SE_Mucolyt_datablad